officetips

Schoenmaker blijf bij je leest

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag door een ander kunt laten doen!

Als Zelfstandig Professional ben je ooit in het ondernemerschap begonnen om vooral jouw vakgebied, met jouw passie, je talent optimaal shutterstock_125852252te benutten en er je beroep van te maken. Vaak niet wetende dat ondernemerschap op zich een vak is! Je moet naast je eigen vak, beschikken over een scala aan talenten, je bezig houden met administratie, personeelszaken, debiteuren, crediteuren en ondertussen ook nog professional worden in Word en Excel. En niet te vergeten een wizzkid om je email zowel op je telefoon als op je laptop goed te krijgen en alles te beantwoorden.

Je kent vast wel iemand, iemand die het leuk vindt om te tuinieren, als zo iemand daar heel goed in is, dan kan die zelfs een hele goeie tuinman of tuinarchitect worden.

Met dat als beroep ben je nog niet persé een goeie ondernemer! Kan je bijvoorbeeld wel goede offertes maken? Kun je de planning van je hele agenda doen terwijl je met de ene hand de heg snoeit en met de andere staat te bellen? Pak je eigen vak: wat is dat het leukste aan?

Maak eens een lijstje van 5 hele leuke dingen en 5 hele vervelende bijkomstigheden.
Kijk nou eens naar die 5 vervelendigheden en vraag je dan meteen af waarom je dat niet zou uitbesteden!
Heb je zo’n lijst gemaakt? Wil je eens horen hoeveel het kost om alle niet leuke dingen door mij te laten doen? Mail me dan info@calculusofficesupport.nl