Wat is een VA

Hoe fijn is het wanneer er een assistente is zodra je die nodig hebt. Iemand aan wie je zonder zorgen een bepaald stuk van je werk kunt uitbesteden, zonder te moeten controleren of het ook gebeurt. Het werk waar je veel tijd aan kwijt bent en wat geen rendement oplevert. Het is wel belangrijk dat ook dat werk secuur wordt gedaan. Uitbesteden zorgt voor tijdswinst en ruimte in je hoofd. Zo krijgen sluimerende ideeën kansen om te ontplooien en heb je meer tijd om te ondernemen. Rust, Ruimte, Regelmaat, drie goede R’s voor Rendement!

Een VA is een virtueel assistent. Een secretaresse, officemanager, managementassistente, een duizendpoot, die ook gewoon de “joker” van kantoor kan zijn. En je weet, jokers zet je in waar je ze nodig hebt! Daarnaast tellen zij vaak extra in de puntentelling. Precies daarom is het goed om voor een aantal zaken mij als virtueel assistent in te huren. Geen doorlopende vaste kosten met alle risico’s van dien maar als zzp-er met vaste of flexibele uren tegen een vast tarief of een zogenaamde prepaid kaart met speciaal tarief. Fullservice parttime inzetten!

 

Waarom virtueel?

Omdat ik liever op afstand werk . De huidige technieken zorgen ervoor dat veel taken niet locatie gebonden zijn. Die kan ik prima vanuit mijn eigen locatie doen. Op verzoek kom ik overigens ook gewoon naar jouw locatie toe. Graag zelfs want van tijd tot tijd persoonlijk contact versterkt de werkrelatie.

 

 

 

CONTACT

 

Calculus Office Support

Petra Vulders - van Boxtel

Adriana van den Dyckestraat 37

5706 ML Helmond

 

info@calculusofficesupport.nl

 

Telefoon 06 47 67 37 53

 

Kvk nr: 17244759

BTWnummer:NL165544326B01

Bel: 06 47 67 37 53 of volg me op: