officetips

Een dag uit het leven van een zelfstandig ondernemer

“8.15 uur mijn afspraak van popt up in het scherm van mijn telefoon. Vertrekken om 8.30 uur, afspraak begint om 9 uur. Wat fijn dat ook reistijd voor mijn afspraken worden ingepland en ik dus altijd op kan vertrekken, zelfs de kinderen eerst nog naar school kan brengen.

Na mijn afspraak spreek ik, al rijdend naar mijn volgende afspraak, via Whatsapp opdrachten voor Petra in, zodat zij alvast het CRM kan bijwerken. Als ik straks op kantoor ben staat dat allemaal digitaal klaar en kan ik meteen voor de klant aan de slag en zorgen dat de deadlines gehaald worden.

14.00 uur terug op kantoor. Petra heeft ervoor gezorgd dat mijn Inbox overzichtelijk is. Ik start met de map Urgent om hier meteen de mails te beantwoorden of actie op te ondernemen. Daarna werk ik de overige mapjes af om aan het eind van de dag een lege inbox te hebben.

Ik werk vanuit mijn eigen kantoor en Petra is mijn virtueel assistent. We spreken elkaar ongeveer een keer per maand face to face en voor de rest houden we contact via Skype, mail, Whatsapp of gewoon per telefoon. Zij regelt mijn afspraken, mijn agenda, mijn mailbox, mijn CRM systeem, kortom alles om mij te ontlasten en ervoor te zorgen dat alles gestroomlijnd loopt.

En nu ook het voorstel voor de nieuwe klant klaar is, laat ik dat ook nog even redigeren door Petra, zodat het taaltechnisch in orde is. Ik sluit mijn dag af met een gerust gevoel, wetende dat ik morgen gewoon mijn agenda kan volgen. Wil jij ook jouw dag rustig beginnen? Neem dan als eerste morgenochtend contact met haar op. Kun je niet wachten? Mail dan meteen naar info@calculusofficesupport.nl”.