Over mij

Met ruim 25 jaar ervaring snap ik precies welke ondersteuning iemand nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het regelen van allerlei zaken, het maken van afspraken, klaarmaken van processtukken, uitwerken van dictaten, voorbereiden van vergaderingen, backoffice van workshops en trainingen en onderhouden van contacten.

Calculus Office Support biedt ondersteuning op maat. Op afstand vanuit mijn eigen kantoor of bij jou op locatie. Tijdelijk, bijvoorbeeld om achterstanden weg te werken, periodiek of structureel. Zo blijft jouw service aan je klanten optimaal.

Ondernemende rechterhanden
Vanuit de behoefte om kennis met elkaar te delen en vervangingsmogelijkheden te bespreken hebben een 6-tal ondernemende ZZP-secretaresses in juli 2015 de krachten gebundeld.

Een maal per kwartaal komen zij bij elkaar. Vaste onderdelen die steevast tijdens zo’n meeting worden besproken zijn: behoefte bepalen van extra capaciteit/ondersteuning, hulpvragen, sparren en kennisdelen.

Een waardevolle aanvulling voor zowel de Ondernemende rechterhanden maar zeker ook voor de klanten van deze “rechterhanden”. Calculus Office Support blijft zeker ook in de toekomst verbonden aan deze Ondernemende rechterhanden!