officetips

Goed voornemen voor 2015: de gemakken van een Virtueel Assistent uitproberen!

Neem nu  een KNIPKAART van 10 uur voor € 395.=chaos

Een knipkaart houdt in dat je vooraf uren inkoopt, je krijgt dan een korting op het uurtarief en ik ben op afroep beschikbaar. De ingekochte uren tegen het gereduceerde tarief zijn heel 2015 inwisselbaar. Dus reken zelf je voordeel uit, want wanneer een Virtueel Assistent inhuurt kun je in diezelfde tijd tegen jouw uurtarief declarabel werken.

Wat is een VA?

Een secretaresse, officemanager, managementassistente, een duizendpoot, die ook gewoon de “joker” van kantoor kan zijn. Een joker zet je in daar waar je die nodig hebt en op het moment dat je die het beste kunt gebruiken.

Dat is precies waarom het inhuren van een virtuele assistent zinvol is. Inzetten daar waar nodig. Voor het bijhouden van de agenda, maken van afspraken, beheer van je e-mail, maken van een mailing, najagen van openstaande facturen , ordenen en inboeken van de administratie, structuur aanbrengen in je kantoor en kantoorwerk, bijhouden van je CRM systeem, redigeren en opmaken van teksten/rapportages, vul het zelf verder aan met allerlei klussen die jou veel tijd kosten.

Allerlei klussen kunnen door mij worden overgenomen.
Wil je weten welke? Wil je een idee van wat er mogelijk is?
Laten we dan eerst eens samen koffie drinken, zodat je me kunt vertellen waar je mee bezig bent en waar je eigenlijk mee bezig zou willen zijn. Samen bekijken we dan welke taken jij zou kunnen uitbesteden.