brievenbussen kl

Never nooit dat ik een ander mijn mailbox laat beheren.

Want binnenkort dan ga je al die oude mails archiveren, toch?
Heb je wel in de gaten dat telkens door al die mails die er nog staan heen scrollen, lezen en bedenken wat je er ook alweer mee moet, dat dat elke dag best veel tijd kost.

Hoe fijn is het als iemand zorgt dat je mail (net als de ouderwetse post) verwerkt wordt.
Zal best, hoor ik je denken, maar wel eng. En dat is het ook, in het begin, iemand in jouw mailbox laten zitten en zeker als zij ook nog op gaat ruimen en je ’s avonds een LEGE mailbox hebt. Ik blogde er al eerder over.
Geloof me het is echt eng, want jij denkt dat je de controle kwijt gaat raken en de eerste week moet je echt samen met mij tijd investeren in een voor jou goede werkwijze te vinden. Wat vind jij fijn; uiteraard geef ik je tips, want jij bent niet mijn enige klant waar ik “in de mailbox zit”. In korte tijd weet ik wat er speelt, welke zaken jij vandaag nog iets mee moet, wat ik zelf af kan handelen of al afgehandeld heb voor je. En dan denk je, waarom heb ik dat nou niet eerder gedaan.

In mijn blog “Hoe bepaal ik of ik wat aan je heb” vraag ik je 5 vragen te beantwoorden om zo te bepalen of je “iets” aan me hebt.

In de komende weken geef ik je een kijkje in mijn keuken en lees je over mijn werkzaamheden, misschien denk je, dát zou ik nou ook wel willen uitbesteden bel (06-47673753), mail (petra@calculusofficesupport.nl) of app me dan zeker!

#calculusofficesupport #VA #virtueelassistent #managementassistant #secretaresse #mailbox #email #drukkeondernemer #corebusiness