officetips

PETRAPEDIA

Kent u dat gevoel? Dat u verzuipt in uw alledaagse bezigheden? Bezig bent om allerlei ballen in de lucht te houden. U moet van uw Franse leveranciers een ingrediënten lijst hebben, uw Duitse verpakkingsdeskundige heeft een offerte fout gemaakt. En uw Spaanse klant wil gewoon op tijd geleverd krijgen!

Das allemaal niet zo erg hoor, want uw stagiaire heeft de inkoopsprijs als verkoopsprijs doorgegeven, per ongeluk aan de klant, niet aan de verkoopleider. Uw huurbaas heeft een fout gemaakt met de huurverhoging en uw accountant is vergeten om op tijd uw BTW aangifte te doen.  Och, de man van de garage belt, dat de auto van uw verkoper echt nieuwe banden nodig heeft en dat de airco beter nu even doorgemeten kan worden.

En dat allemaal als uw advocaat u mededeelt dat er een geschil is over het gebruik van het merk wat u in licentie wegzet.wat kan ik voor je doen

Heerlijk, al deze ballen in de lucht houden? Nou uw dag schiet wel lekker op!

De afgelopen jaren heb ik meerdere van dit soort zaken meegemaakt. Daarom is de “ouderwetse” benaming secretaresse absoluut niet meer van toepassing. Personal Assistant, dekt de lading ook niet, ik doe bijvoorbeeld geen boodschapjes, haal koffie of strijk nog een wasje tussendoor.

Door alle ervaringen van de afgelopen jaren weet ik als geen ander wat er bij ondernemen allemaal komt kijken, ik werp me op als een referentiekader mentor. Je kunt me van alles vragen, ik ben de WIKIPEDIA van kantoor en of het nou gaat om het registreren van een Europees Merk, het vinden van een advocatenkantoor gespecialiseerd in Frans recht, OF de nieuwe regelgeving m.b.t. internationale poststukken,  je kunt er voor bij mij terecht.

Omdat ik zo divers wordt ingezet, dragen al die kleine klussen bij tot mijn GROTE ervaring. En dat is iets wat je nooit in een schoolbank kunt leren. Daarvoor moet je gepokt en gemazeld zijn. Weten wat er kan gebeuren, inspelen op actualiteiten en open staan om dingen te leren.  Ik wil je graag de vraag stellen of je er aan gedacht hebt, maar ik wil zeker niet zelf de onderneming leiden. Laat mij lekker doen waar ik goed in ben. Een regisseur komt zelf, doorgaans ook niet in beeld en weet toch zijn stempel op de film te drukken.  Daar zit mijn kracht, dat vind ik leuk! En als je daar wat hulp bij kan gebruiken dan maak ik tijd voor je in mijn agenda om geheel vrijblijvend eens met elkaar kennis te maken zodat je gericht kunt besluiten hoe je mij kunt inzetten.

Bel me maar!  0647673753  of mail me op petra@calculusofficesupport.nl